Nuffnang Ads

Aug 10, 2010

Pre Jelajah 1 Malaysia

Semekom kawan2...

Bunyi macam best je kan tajuk atas tuh...ha wat keje pon best...letih2 pon best aper...pengalaman baru nih...first time ikot program jelajah 1 malaysia...hehehe


Untuk menjalankan program sebegini pastilah memerlukan tenaga keja yang ramai...tol tak??ha....tau tak pe..sebab tu lah tahik telinga saye neh dah cair2 tak beku2 dah sebab call sana cni...hehehehe...Menjadi AJK Media dan Publisiti neh bukan muda yeh rupanya...ni pon sy masih di opis membuat panggilan ke tv3,tv9,ntv7,astro,rtm,radio2....semua2 la media2 yang ader tak kira la media cetak atau media elektronik...(nak taip banyak ngat la)...heehehe untuk persiapan program neh...ramai yang terlibat dan semua nya telah berusaha membuat kerja yang telah diarahkan termasukla sy yang baek hati neh..hahahaha..(tak pe kan angkat bakul sendiri)...
Kalau nak diikutkan tarikh bermula jelajah tu pada 15.08.2010 bersamaan ahad neh la...tapi sy masih belom membuat aper2 persiapan diri...maksudnya baju2,kasut,suar,baby wipe (bukan lap bontot macam baby tuh tau...sila jgn salah paham..tu buat lap muka..tuk facial la)haahaha...pendek kata sy tak buat banyak lagi persiapan...sok dah nak pose...konon nak g petang ni buang duit kat sogo tuk cari barang yang tak de lagi tapi adehhhh....tak jadi la plak...(Still di opis)...((Pssttt..pssttt....bos nak belanja makan semua staff dia...alahai...kalau bab makan mang tak tolak arr...hahahahaha))
so sementara nak tggu masuk waktu maghrib neh...tu yang dok masuk entry neh...
Nanti jelajah 1 malaysia tuh dianggarkan 16 hari...wah lama kan...best gak g jalan kan???TERUJA!!!!dan dalam mase yang same sy juga AJK makan minum...ntah lah..sy jadi blur...hahahaha...dgr2 sy kena handle bahagian bubur lambok...alamak...makan lagi ke cik suzie syuhada???(sy nak diet la bulan pose neh tp....)huhuhuhuu...semua2 ni buat sy akan makan banyak tau...hahahahaha...macam mana neh...nanti nak kawen silap2 baju boleh carik macam sarung nangka (jap nak bayang...ishhh...ishhh...haishhh)hahahaha...gasak lah..
Kita sambong nanti yeh.....bubye....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails