Nuffnang Ads

Jul 12, 2012

Genap sebulan...(",)



 
Alhamdulillah bersyukur ke hadrat ilahi...Cukup sebulan aku kembali ke tempat lahirku. Indah kurasakan saat ini. Bersyukur dengan nikmat pemberian Allah SWT. Kawan2 di sini juga baik2 belaka sama seperti teman2 di tempat keje di sana. Ermmm....Rindukan mereka. Sejak akhir2 ni bz ckit dan tak berbelong sebab mahu siapkan tempahan kuih raya. Tapi pagi bute ni aku sempat lagi kemas2 ckit belog ni yang dah sebulan tak care. Tak de ape topik hebat sgt yang aku nak cerita just wanna to say:

Selamat Menyambut Ramadhan Yang Bakal Menjelang, semoga kita semua mendapat hidayah , keberkatan dan dilindungi-Nya...Selamat mengimarahkan masjid dan selamat beramal...amin..amin..amin...





















glitter-graphics.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails