Nuffnang Ads

May 31, 2010

Kenduri Cik Zana..eh silap...Puan Zana ok....hehehe

Lame tak update neh..ni kira nak citer la kan Jumaat baru neh bersamaan 28 mei 2010 sy telah balik ke Kuantan...oh cuaca sgt panas...saya telah bersiar2 mencari hadiah untuk kawan sy...sabtu tu dia kawen...






Comeiinya pengantinnnnn.....nak kaweennn gakkkkkkkkk (sungguh gateii)



Maap ye pengantin...kite amik gambar letak kat belog kiter..sOwi ek...jangan marah...hehehe...pengantin baru tak leh marah2...(kiter tak curi tau gambar neh) hehehehe





Bila tgok org kawen rase nak kawen tp bila sampai mase kite, takut la......hehehehe


May 25, 2010

Suke-suki....










Manjakan diri...rias2 ckit...hahahaha




Make up artis yang kiut miut...






hasilnya ini....tapi........alamak....tembamnya aku.....tidakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk....tak suke...tak suke....ni kalau along tengok neh sah2 dia ketawa tgok muka tembam.....






huh...muke cam nak telan org.....



Makan time.....






eh2...dah lapo sempat lg berposing.....lawan tokey neh...


aik dah licin.........ish...ish...ishh....

oh...tdakkkkkkk....badanku dah berisi......tdak dapat menerima hakikat....kena usaha menguruskan ape2 yang patuttttttttt.......argghhhhhhh!!!!

huhuhu.....tu je wat kali neh, tu je lah sempat di upload...celoteh tak berapa nak banyak coz keadaan tidak mengizinkan...sejak dua menjak tiga menjak neh...saye sangat lah bz....bz ler sgt....hehehehe...by da way....harap enjoy n ceria sokmo k...









Sambung Celoteh

Ha...sambung citer semula...maaplah...bukan aper....tenet slow la....siap wa berak (Oppsss...agak kasar bunyinya) buang air beso lah senang cakap kan...loading tak hingat...tak siap2...siap tenet off lak...tu yang lambat upload...kdag nak marah gak dgn berukben neh tp tak baek sebab dah banyak jasa dia.....sowi naaaa.....pic yang ni bukan lah warna tema kawen,sesaje gateii berangan....pink sebenonyer warne peveret tp memandang sume menda dah banyak pink jd.....terpakse lah berangan je dgn warna peveretku ini.....oh...syahdu....hikhikhik



































cak....
















Berangan je la...tp kalo dapat warna ni kan.............lagi best...........




May 24, 2010

Shopping2 bersama kengkawan...

Hari sabtu 23.05.2010 - oh hari warna-warni kehidupanku seperti warna-warni of malaysia...hehehe...tak da la...gurau2 aje..tapi kira best lah sebab dikelilingi gundik2 ku...hak hak hak...Oppss...sowi kengkawan...camat ari raye ek...maaf ek...mereka ini terdiri daripada Cda yang comeii n Yati a.k.a nYor yang sgt aktif dgn camera..Oh...sgT2 suke.....Kami telah merayau-rayau di sekitar K.L seperti............






















taraa.........















Sekilo berapa hinggit neh??








gedik ker??eh tak lah sgt....





mang sweet ah...dua-dua sweet..bestfen 4ever!!









Sebenornyer sy sgt lah susah mencari warna tema perkahwinan..(aduh cam skema je ayat tu)...masuk ni dah yang ke berapa dah sy dok tukar warne...huhuhu...Susah bebenor...sy sgt suke kaler pink dan sy cam teringin warne pink sebagai tema tp...sy pk balik...dah banyak menda sy guna pink dalam hdup sy...aper kate tukar ckit...ha...nanti lah sy gtau warna aper....kita tgok2 gambar-gambar warna-warni kehidupan ni....hehehehe...sebenornyer mang suke bergambor set2 ni....


tgok....kan dah cakap....teruk sungguh masing2....hahaha


Kalau nak tau kan..sebelum balik tu kami singgah semula ke semua house..tp ni dah kira nak out lah dari ctu kan...nak dijadikan cerite...waaa.........saye telah jatuh sewaktu dan minit dan saat nak sampai ke pintu utama...alamakkkkkkkkk....sangat2 malu kerana jeritan saye yang sgt merdu itu telah mengundang pandangan org sekeliling....oh...gelap duniaku...
tetapi seperti biasa..ader la 2 org heroinku datang menolong...bukan tolong saye tau tp tolong beiki seliper saye yang putus...hahahahaha..beiki punyer beiki..tak bleh..alih2nya saye telah berjalan menggunakan kaki ayamku sampai jalan tar tau..(eleh dekat ctu je)...hahaha...siap ader gambo lg jalan kaki ayam..caitt...kawanku rajin benor jd mamarazi..but thanks gak lah pada mereka coz sgt baek hati....then terus saye singgah jalan tar beli seliper kaler pink...oh sgt santik tau.....sangat sweet kaler die....lalalalalala...oh senang hati..lalalalala....gambarnya ader tp susah benor nak upload...(hehehe benornyer malu nak tunjuk...nanti lah ek)

May 21, 2010

Nak Buat Aper eKKK??

aper nak buat ek???
Sangat2 la bosan dan memboringkan...sebenornyer banyak keje yang perlu saye buat tp time rehat neh saye terpaksa membosankan diri seketika...dan saye telah melayan haiwan peliharaanku ini....oh sungguh sayang aku kepadanya...dia juga kesunyian sepertiku...








Lihatlah wajahnya...














oh..sungguh sweet kan haiwan peliharaan saye ini...





sedih je muka die...sebab tak de kawan...


Oleh kerana saye sgt kasihan kan die dan sayangkan die...saye telah hadiahkan die kawan yang sgt cute....









tadaaaaaaaaa....






















oh...sangat comeiii...







dan.........









Bestnyer landing....hehehehe


Saya sgt sayangkan die...sangat comel kan..???mata die yang sgt kuyu...hehehe..oh die sedang melihat saye ketike ini...sebab dia ader di depan saye dan sedang mengumpat die...hehehe

Hallop..Hallop...semekom..

Semekom semua n selamat sejahtera... (sungguh skema ayat itu..)

aper khabar semua??
Pertamanya nak mintak maap... Menyusun 10 jari kaki dan tangan...Ermm jumlah keseluruhan 20 jari sebab kalau2 saye ade tersilap kata...saye budak baru belajar..(eh2...budak ker??hikhikhik...anggap je lah budak kan..).kengkononnyer nak mengetes (maksud yang mudah difahami untuk mengetes itu adalah "test"..hehehe) lah buat belog neh...akhirnya dapat juge buat...
tapi tidok ler reti mana..sesaje je menggatai buat belog n tak de keje nak buat..erm..sekadar tuk berkongsi cerita dan pengalaman...harap kengkawan jgn ler blur tgok belog neh sebab saye pon blur...kikikiki...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails