Nuffnang Ads

Nov 30, 2010

Masih belom sempat mengupdate...

Harap maklum kawan2....masih lom update ini blog...tuan blog sgt lah bz hal kawen mawen ni...tggu ye...nanti kiter update kan.... ;D

Nov 2, 2010

Kad Kawen...

Kad kawen da siap....

Kalau ikut hati nak yang cantik2 tau...tapi tak tak termampu. Terpikir gak..kalau amik mahai2 nanti org akan buang...sayangnya...
Jadi sudahnya amik yang ni 60 sen satu keping kalau buat lebih 500 keping...

Ha ni la dia....




Tak da warna turqoise...huhuhu...amik je la kaler yang mana ader.... :(






Tengok....lain kan warna yang ni...ni kaler ijau tau...adehhhh...citer nya gini...balik umah tu hari...abah cakap tak cukup kad kawen tu...sudahnya call la mintak tambah lagi 150 keping...then dia cakap warna yang asal tu habis la plak kan...dia cakap ader kaler cream, ijau muda dan ijau gelap...so..ok je lah amik cream kan...tapi nak jadikan citer...mase abg long amik bawa balik umah...tengok2 kaler dia warna ijau neh...mesti silap bagi neh tapi tak pe lah...malas dah nak tukar2...




Ni pula belah lelaki punya....sweet je warna...(sungguh jeles)





Caca merba je kan...huhuhuhu...tak pe la...bersyukur ada, dari tak da langsung...ye tak??? :D (senyum lebar2...jgn moyok2 ye)-pesan tuk diri sendiri....


*Psst...psstt...sedang tulis alamat nak pos kad kat kawan2...kawan2 yang jauh mahupon dekat tepi umah atau dekat mana-mana lah yang mana mahukan kad sila sms atau emel atau fesbuk ye... :D





Nov 1, 2010

01.11.2010...

Hari ini...01.11.2010 (Isnin)
Dia sms saya....
Ayatnya berbunyi begini.....
"Kita nak disatukan cuma tinggal 2minggu lebih je lagi...abg nak tanyer syg, sanggup ke syg sama2 menghadapi saat2 susah bersama abg?"
Saya tetibe rase yang bercampur baur...terharu pastinya dengan ayat sebegitu...
Kemudian saya jawab...."Sanggup"
Dia katakan...dia akan buat aper yang termampu...andai dia tidak mampu dia mohon maaf...
Oh...bukan kemewahan yang sy mahukan...sederhana sudah memadai...Terima Kasih kerana menyayangi diri ini...(awat touching semacam neh)..adehhh jgn la nangis...
YA...hari semakin hampir...pastinya berdebar yang datang....
Jagailah daku....
Cintailah daku....
Sayangilah daku....
Moga Hari ini...esok...lusa...berganti minggu...bulan...tahun...Usia pasti menginjak tua...Moga kasih ini berpanjangan...selamanya...juga di alam 'sana'..amin....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails