Nuffnang Ads

May 24, 2010

Shopping2 bersama kengkawan...

Hari sabtu 23.05.2010 - oh hari warna-warni kehidupanku seperti warna-warni of malaysia...hehehe...tak da la...gurau2 aje..tapi kira best lah sebab dikelilingi gundik2 ku...hak hak hak...Oppss...sowi kengkawan...camat ari raye ek...maaf ek...mereka ini terdiri daripada Cda yang comeii n Yati a.k.a nYor yang sgt aktif dgn camera..Oh...sgT2 suke.....Kami telah merayau-rayau di sekitar K.L seperti............






















taraa.........















Sekilo berapa hinggit neh??








gedik ker??eh tak lah sgt....





mang sweet ah...dua-dua sweet..bestfen 4ever!!









Sebenornyer sy sgt lah susah mencari warna tema perkahwinan..(aduh cam skema je ayat tu)...masuk ni dah yang ke berapa dah sy dok tukar warne...huhuhu...Susah bebenor...sy sgt suke kaler pink dan sy cam teringin warne pink sebagai tema tp...sy pk balik...dah banyak menda sy guna pink dalam hdup sy...aper kate tukar ckit...ha...nanti lah sy gtau warna aper....kita tgok2 gambar-gambar warna-warni kehidupan ni....hehehehe...sebenornyer mang suke bergambor set2 ni....


tgok....kan dah cakap....teruk sungguh masing2....hahaha


Kalau nak tau kan..sebelum balik tu kami singgah semula ke semua house..tp ni dah kira nak out lah dari ctu kan...nak dijadikan cerite...waaa.........saye telah jatuh sewaktu dan minit dan saat nak sampai ke pintu utama...alamakkkkkkkkk....sangat2 malu kerana jeritan saye yang sgt merdu itu telah mengundang pandangan org sekeliling....oh...gelap duniaku...
tetapi seperti biasa..ader la 2 org heroinku datang menolong...bukan tolong saye tau tp tolong beiki seliper saye yang putus...hahahahaha..beiki punyer beiki..tak bleh..alih2nya saye telah berjalan menggunakan kaki ayamku sampai jalan tar tau..(eleh dekat ctu je)...hahaha...siap ader gambo lg jalan kaki ayam..caitt...kawanku rajin benor jd mamarazi..but thanks gak lah pada mereka coz sgt baek hati....then terus saye singgah jalan tar beli seliper kaler pink...oh sgt santik tau.....sangat sweet kaler die....lalalalalala...oh senang hati..lalalalala....gambarnya ader tp susah benor nak upload...(hehehe benornyer malu nak tunjuk...nanti lah ek)

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails