Nuffnang Ads

Dec 21, 2011

Make over....(",)

 
 
  Saje gatei nak  test design baru ni...hehehe...berlecak-lecak ketiak tau nak tukar itu ini....ni pon dah tak daya sebab tenet sgt slow....Banyak lagi nak tempek itu ini kat belog ni tp takut berat sgt pulak....so buat mase ni rasenya yang ni dulu la...>>>ala just tambah sign bawah post ni n divider tu pon dah berlecak bagai kunun...nampok ngat pedo'oh(tipu) nyer...hehehehe....



TATA.....

 
 Tunggu entry seterusnya ya....MUAHHHH 5 juta kali!!
 
 
 







glitter-graphics.com

2 comments:

  1. nnt bleh la tolong buatkan utk I skali ye.. hehehe maacceehhh :) wink wink ~

    ReplyDelete
  2. buat ape??buat taik mate leh la...hik hik hik...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails