Nuffnang Ads

Oct 4, 2013

Produk hebat licinkan kulit muka...



 Hai..hai...

Aku dah tak de keje gamaknya....(hakikatnya keje melambak2). Saja nak menghilangkan seteress kate ko. Ok..hari ni aku nak tunjuk satu menda yang hebat dan mudah dengan memetik jari 10 mari...

Produk ni hebat kot sebabnya ianya menjadikan kulit mak ni somell lote dan menjadikan mak santekk. muhahahaa...So betapa magic nya kulit aku dari hak ade parot jerawat besar gabak terus bleh jadi licing..tulus..mulus habaq hang....siap taik lalat aku hak besaq guli tu pon otometik bole hilang habaq hang...Hebat kan?

Semua ini adalah teknik mekap yang sangat mudah dan cepat. Tak perlu kau nak tempek bedak 4inci. Senang sangat kekdahnya...kalau kau rimas ke, kau dah tak perlu lagi amik remover span bagai...Senang bukan....[saya suka..saya suka].

So..dengan teknik ini juga..kau dah tak perlu lagi nak tempek produk itu ini bagi putis gebus. Tapi tak nafikan sebagai wanita aku pakai juga sesuatu produk tuk hilangkan jerawat dan sewaktu dengannya. (untuk putih tak la sebab memang dah azalinya aku si itam si tompok manis..maka kau tempek la bapak menda pon kat muka tetap cenggitu)

Kulit aku ni cepat terbako habaq hang. So aku kena hati2 dengan penggunaan sesuatu produk.So kalau kene gaya dan sesuai dengan kulit maka aku pakai la tapi kalau tak sesuai makanya tong sampah la jawabnya...

Makanya dengan mudah aku memakai bedak baby sahaja. Mudah...dan..wangi pon macam baby..hikss. Tapi malangnya kadang kulit aku jadi kering pula di sesetengah bahagian bila memakai bedak debu sebegitu. Dan berminyak di bahagian zon T. Makanya dengan tak semena2 setelah aku memboringkan diri. Aku telah memekap diri sendiri. Mana tau kot aku ada bakat terpendam kan.

JuM tengokkk ape jadi.....



-


-

-

-

-

-

-

-










                                         A                                                                                    B

                                                                 


Gambar A: Tu sebelum menggunakan perfect365 (hahaha). Kulit kusam...menggurutu la senang cakap. Mata tak bermaya je kan macam isap gam..itam bawah mata mcm aku tak tdo 5 hari. Gambar A tu aku pakai bedok baby je. Dan sebenarnya aku ni memang jenis kulit kelat so kalau nmpak cerah tu adalah teknik pecahayaan sebab aku duduk bawah lampu.

Gambar B: Setelah di edit menggunakan perfect365...lalaala..hebat kan..magic kot. Kulit ai jadik mulus tulus. Taik lalat pon xde. Paling tak leh bla adalah...kalau kau perhatikan gambar B tu..bulu mata duduk dalam mata.Hahahahaa...(xreti nak edit. Baru belajo kate ko). Mata pom santekk je berkaler2...hikss.

*dulu tak de tepon sanggeh. Pakai 3310 je.(rindu nya tepon tu..sugguh!!) Sekarang ni macam2 dah tepon sanggeh keluar. Banyak software yang kita bole main edit2 wajah ni. Sampai muka kambing pon aku edit jadi tulus mulus.Blusher bagai lagi tau. Nanti lah aku citer pasal 3310 aku tu.

Kbai...












glitter-graphics.com

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails