Nuffnang Ads

Nov 15, 2011

Sesaje je.....(",)



Sebenarnya tak de ape pon..saje je tempek gambar kawen ni dalam entri ni sebab Jumaat ni (18.11.2011) genap setahun kawen. Saje amik mood kate orang..heh heh heh...kira enibeseri pertama la ni...mohon agar kekal berpanjangan...amin...(Sila tadah tangan amin tau)


Suzie dah amik cuti Jumaat ni..nak balik Kuantan la ingat Khamis lepas waktu kerja...Cik Jazie tak tau lagi ni Suzie cuti...nak gtau dia ke tak ek?erm...(konon nak surprise kan dia tp Suzie sampai malam bute tu kat Kuantan...takut lak nak lalu jalan gelap tu, mahu kecut perut!)erm..tengok nanti macam mana. Trun bus nanti tawakal je la kot..(ye la tu)..hehehe...silap2 Cik Jazie dah tahu..

Semalam nyaris kantoi sebab dok ralit bercerita pasal interbiu kerja ari sok (rabu)..Suzie citer kat dia interbiu mendadak, baru tahu. Suzie cakap la kalau interbiu ari Jumaat ok lah sebab Suzie cuti Jumaat..ALAMAKKKK.....dalam ati..kantoiii...Cik Jazie pon senyap je then ntah macam mane dapat akal sat...bukan niat nak menipu tp Suzie konon nak surprisekan dia je tp Suzie rase kan dia cam tau2 la...sebab dia mesej Suzie "Sebenarnya syg ni balik hari ape?"....Nah!ayat tu berbau syak tau..macam tau2 jek puteri dia ni sedang menipu sunat...ala...kena jawab ker?tak surprise la...orang bajet nak terjojol pan pintu then peace bila dia buka pintu..hehehehe.(sekali mak buka)hahahaha

Nak lebih dramatik lagi...konon nak terus balik umah IS then masak2, cari kek, pasang lilin (umah biar gelap ok!Pastu kau jalan tersepak sana sini)...Then call dia cakap "abang leh balik umah IS tak sekarang?" mesti dia jawab......"kenapa?"..Pas tu ada la adegan paksa memaksa gak suruh dia datang umah IS kami. Kalau dia datang then dia buka pintu....tak ke surprise tengok kemeriahan atas meja (bajet aku masak untuk sekampung)...hehehe(tp ni bajet dia tak bace ar blog aku sebab dia bz sekarang ni)

Dok pikir jugak ni nak masak pe untuk dia.(sekali makan kat luar)..nak p animun tuk kedua kali, cuaca sekarang tak menentu lak..tp kata Cik Jazie bulan 2 dia bawa kan...wah rase nak melompat kijang....tak pe2..[sayang tggu dengan penuh sabar]>>>(ayat tu macam sopan, polos, poyos plus gedik weh)..hehehe


Sementara dok mikir ni, ape kate layan dulu la picca poyos kami kat bawah ni...mang saje tempek!Penat tau satu2 nak masukkan...tu pon tak semua..giler kalau semua 1 hari pon belum tentu habis masukkan nak2 tenet yang selow macam siput sedut....(padah cari sendiri)..





Oh dia sangat putih...
Oh ya..dalam picca ni mang aku tak masukkan pic tgn kami bersebelahan sebab serius macam taik cicak kau! Tp Cik Jazie selalu cakap...>>>[tak pe...hitam tak cepat kotor!]







MUaahhhhhh.....



TATA...nanti sambung pe jadi seterusnya.....

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails