Nuffnang Ads

Oct 20, 2010

Ok ke tak??

Ha.... kali ni nak citer pasal kad kawen...mnggu sudah dah pun tempah...yang biasa2 aja...hanya 60sen satu kad....ok la kan. Tak mampu nak tempah hak mahai2...hehehehe...bila pikir2 balik...org akan buang juga nanti...sayang la plak kan kalau buat mahai2 akhirnya ke tanah jua...oleh itu saya memutuskan untuk amik kad yang biasa saja....dah siap pun kad tuh...mnggu ni bole la balik Kuantan amik kad...buat kad tu dalam 700 so dia bg satu banting free...sangat suka.....adik kedai tu minta gambar...tak da gambar yang sesuai la plak kan...tapi hentam la gambar mana ade...bg 2 gambar...satu gambar eN.Jazie...satu lagi gambar sy lah kan...tak kan gambaq org lain...haisshhhhh.....
Bila dah bg gambaq tu...selang beberapa hari adik kedai tu emel la banting tu...alamak silap ckit la...tak pe2 ckit je...adik tu pon dah ejas kan...Then dia emel semula....hehehehe...



Then ni la dia hasilnya.....













Ha ok tak?????saya tanye org di sekeliling semua cakap ok...tapi saya tgok muka saya cam kelako...macam muke gatei je sengeh gtu....muhahahaha...pucat aja.Tak pakai ape muka....huhuhuu....tapi tak pe la kot....(sedapkan ati) Korang rase ok tak????Adik kedai tu cakap kalau setuju dia nak print kan...korang rase da bole print tak??


Adehhhhhhh.....sangat suka tapi harap ok bila print..... :D

2 comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails