Nuffnang Ads

Jul 25, 2010

Hari minggu...

Camat pagi dan Assalamualaikum...
Pada hari ini kita akan memulakan resepi istimewa kita dgn resepi sardin yeh..hahaha...eh2 muke tak basuh lg tau neh..bukan rancangan tb resepi tau...gimik jek...hahahaha...sila jgn tukar siaran tgok muke yang tak basoh neh...bangun2 terus sambar lap top..update ckit2..
Hari ni seperti biasa rutin kemas pat tido dolu, sapu2, tiop2 habuk (oh ni yang tak tahan coz i ni alah dgn habuk, encek baby dah ingatkan suh tutup idung dgn kain tp seperti biasa sy sgt degel yeh..bukan degel tp malas dan nak cepat....sudahnya idung sy mula gatal dan bersin2..) tu lah..tak mo dgr cakap somi (eh2 macam dah sah somi lak gayanya...hehehehe...silap..BAKAL OK..BAKAL....)

Hari ni nak masak per erk...adehh malas benor...kalau pewut sendiri neh rase nak masak nasi putih n telor goreng jek...isi kicap kipas udang....pergghhhh...menjilat jari...macam neh pon sedap dah...ok jugak kan..ok set jap lagi tanak beras........msak sardin ckit...muhahahahaha...encek baby sgt tak bagi makan makanan dalam tin..tak elok katanya...YA...mang diakui itu..dah lama tak makan sardin bole laaaaaaaaaaa....YES!!!

Semalam jugak boring gara2 encek baby pergi menolong kawan mahu berpindah umah (tak dapat nak sms...hihihi)Hari ni pon tak dapat sms sebab encek baby g baiki keta..Katanya keta kuar minyak itammm....(agak2 itam tu macam saya kah) hahahahahaha.....apa lah beliau neh..

Nak g window soping sengsorang, aduhai malas sungguh...sebenarnya bukan aper...takot dari window terus beli...tak mo...tak mo...kemarin aja dah beli mcm2...paling suka kasut...oh jalan punya jalan ternampak satu heel then i terus masuk kedai tuh...mase tuh kat the mall..then i try...oh sgt la tidak sesuai kerana warna kaler ijau tua...(seperti sy kah?oh tidak...saya masih muda yeh..baru 27...cakap je lah tak mo ngaku tua kan senang..hehehehe)
eh2 ader kaler itam la...aper lagi try la..wah..sgt suka...buka purse kuar la RM79.90...kecing...kecing..kecing...(gtu ker bunyi duit kuar???macam KENCING jek bunyinya)hahahaha...sengal!(merujuk kepada diri sendiri yeh)

Seperti biasa encek baby dapat tau aper barang yang dibeli...then cakap..."aikk bulan lepas kan dah abang beli..nanti bole tak tolong kumpulkan semua kasut yang abang beli"...saya menjawab.."kenapa?"...dia jawab..."abang nak beli almari kasut sayang...senang nak pakai amik aje dalam tu nanti"...hati sy sgt berbunga riang mendengarnya....tp dalam hati terlintas gak...eh dia perli aku ker aper....hahahahaha....aper pon maceh yeh encek baby baik hati belikan kasut yang semua2 tuh...yang tak terkira banyaknya...walopon ader yang baru sekali pakai dah rosak....bukan dek kerana ganas tp kerana keadaan sekeliling yang membuat kasut tu rosak...huhuuuhu....(eh tp nanti g hanto beiki ye...juga merujuk kepada diri sendiri)

Malam semalam plak teman kawan cari skirt labuh kat midvaly...Oh berkenan kat satu kasut tuh tp terpaksa jeling-jeling sampai nak naik juling....berlalu sepi ajer tepi kasut tuh (takot terbeli..oh sy memang penggemar kasut yeh...tp pakainya tak semua...ikut event la kalau pakai pon...g keje still pakai sendel...sebab lenguh pakai heel nak jalan kaki ke LRT..tp kat opis mang spare kasut takot ader aper2 yang memerlukan kita tampil sopan dan anggun..ecececehhhh..)HUH mengada betoi ye awak ni CIK SUZIE SYUHADA...hihihihi

Lupa nak citer...malam td sy tak mimpi ngeri lg...malam kemarin mimpi agak ngeri..mimpi kawen...tapi pengantin lakinya bukan encek baby sebaliknya org lain....sy kenal owang tuh.....TIDAKKKKKKKKKKK....nasib la ianya sekadar mimpi dan mainan tdo....

Citer pasal kawen...ada benda lagi tak setel...Oh encek baby dah banyak kali tanyer sy baju nikah sy da tempah lom...BELOM lagi jawap sy...dia punyer baju dah hampir siap....eh CIK SUZIE SYUHADA...pergi cepat tempah baju nikah tu...kamu jgn nak malas2..(juga merujuk kepada diri sendiri)

Sebenarnya...sy sgt buntu...sy nak pakai tudung nikah ala gipsi...oh sgt comei pada sy...mak andam sy cakap..takot muka sy bulat sebab muka sy sememangnya bulat...tp selama sy g keje pon sy selesa pakai sebegitu...(oh...macam mana ni)

Kotak gift banyak lagi tak siap...adehhh malas nya nak melipat2....kena ader mood best baru best nak buat..hehehehe...(eleh dah dekat kang menggelabah...jgn nak tggu mud2 bagai...sila buat yeh CIK SUZIE SYUHADA...) hehehehehe
BAIKKK LAH.......(hahahaha..jawab sendiri ye..)

Jom..saya nak g masak nasik...sidai kain...angkat kain...lipat kain...dok pan tb...makan...tdo...hahahahha...nanti sambong lagi k...muaaahhhhhhhh...

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails