Nuffnang Ads

Dec 16, 2010

Setelah bergelar isteri...

Sangat bahagia kan bila dah masuk alam rumahtangga...ader org cakap bahagia kejap je...nanti dah lama tak bahagia mana...Haissshhh...takot juga kan....erm...sebagai org baru yang baru masuk alam perkahwinan, nasihat org tua amat bermakna...dan perlu dihargai kerana itu akan berguna pada kita....




Tembam kan budak neh????


Mase ni kami kuar g cari barang ckit...
Tapi mase ni cik suami tak teman sebab tak de parking...so dia tunggu kat keta...then bila sy masuk semula dalam keta...dia tegur..."eh aper tu kat idong?" sy dengan cepat pegang idong...terpikir gak kan kot taik tergantong-gantong kan...adessss....pasti malu kan....riso dah ni...sy pon pantas turunkan cermin keta yang ader atas kepala tu....buka2...nampak ni tau...


-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-





Uwaaa......touching tau....terus i pandang cik suami...dia senyum...sgt terharu dia buat kejutan begini...walaopon simple tapi dah ckup buat sy nak nangis tau n rase cam nak joget setempat...sgt hepi dan dan bersyukur...rupanya dia tipu je ader something kat idong tu...rupanya nak suh buka tngok cermin ni....ye lah..sah2 la terus tgok cermin kan...mana tau ader betoi taik idong kan...hehehehe



Cik suami cakap dia tulis ni time sy masok kedai cari barang...
Ni pon dia tulis atas kertas tiket parking....tak kisah la....sgt hargai tau....(agaknya mesti dia kelam kabut tulis sebelum sy datang kat keta kan...hehehehe)...pastu muka dia selambe je...macam tak de aper2...memang tak syak ape pon....maceh ya mybaby syg....tq so much!!




Tak kan lupa....moga kasih ini berpanjangan...dunia jua di 'sana' kelak.....amin Ya Allah...

Hehehehe...haku kalau skema...skema sgt kan...tapi betoi tau...terharu sgt...





Dah penat cari barang...perot pon lapo kan....beh juga makan nasi beriani neh...berani tak haku????berani kan???-GILER!





Suurrrrrpppp....sekali hirup terus habis...hahahahaha...giler ah kalau sekali hirup habis....mesti org cakap dari planet mana budak ni kan....dahaga....sedap guh ase...


Bila semua tersedia...aper lagi kan ......serbu ahhh....haisshhhh buruk lantak betui....
ek??eh tak la...sy sopan santun mantun tau.... :D





No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails