Nuffnang Ads

May 23, 2011

Honeydew...Part 4..~~Destinasi Cuti2 Mesia.

Ha....ni last day kat Langkawi....hari ketiga la kiranya...(mang tak cukup la p 3 hari...jadual kami pon padat kat sane...tak de nak rehat.Berbaloi!)


Sarapan pagi....bawa beg terus keluar...saja check out awal sebab ade lagi tempat lain kami nak p ni...(",)








Aku action je tu....mang kompom arr aku tak heret beg tu. Berat giler...sebab ade periok dalam tuh!


Ha... ni baru betul...Cik Jazie yang bawa...sian dia...berat.(tak pe2...nanti kiter lanje cokelat yg kiter beli tu ek)











Taraaaa...............






Then kami p kat sini.....mang seronok la sepanjang kat sane...walaupun penat tp puas hati...




Ni dia rupa beras terbako....tinggal banyak ni je.

Klik pada gambo utk besarkan...









hehehe...beli kudap2...sotong kering...i likeeeeeeeee




Cantikkan permandangan kat sini....indah sungguh...







Teluk Yu rupanya tempat ni....(",)


Kemudian terus ke Ayer Hangat....best2...


beramah mesra dengan makcik sebelah....sedap gak air suam2 gni...rase tak mau bangun.

Testing2....

Ni dah nak balik....sempat la amik pic kat ctu...


Dalam koi 12.30pm kami terus balik semula ke Pekan Kuah untuk makan tengah hari sebelom kami naik feri....pas makan, hantar kereta dan terus p Jeti...




Hai beg baru nampak???hehehehe-Jgn tak tau berat gila beg tu...ada periok n gelas dan cokelat2....


Meh cek beg dulu ye...




Hah Hambik!!!!ramainya orang.....seme nak balik la ni...



Kat screen depan tu pasang lagu kot tp satu hapah pon tak dengar...bunyi enjin lagi kuat kot...



tata....huhuhu




Dah sampai Jeti Kuala Perlis...sempat lagi pekena laksa...tp laksa ni tak ummp macam kat pulau.....meleleh weh...(tetibe aku terliur)...

Sian dia...bawa banyak barang...



Ni stesen bas Kuala Perlis...senang je kalau korang nak p naik bus...just turun kat cni...then jalan kaki ckit je nak sampai jeti...




TATA......TITI...TUTU.....rase nak p lagi...........

Itu la destinasi kami selama 3 hari...banyak kenangan kelako dek perangai aku yang half2 ni...(bukan 3suku ok!)hehehehe...daaaaaaa....LOL!


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails